Samme blog, ny platform

Samme blog, ny platform

Som I sikkert ved har jeg i længe været i tænkeboks. Jeg har efter den stærke vikings seneste operation i midt november holdt en lang lang pause. Og det var en pause hvor der blev tænkt over om jeg egentlig havde noget på hjertet. Noget der for jer var værd at læse, og om det gav mening for mig at dele det.

Jeg har ligeså været i tænkeboks om jeg skulle skifte platform. Der er ikke noget galt med platformen min-mave.dk, og jeg har været enormt glad for at blogge der. Dog har jeg længe gået og tænkt at jeg ville elske at gøre min blog mere MIN, som i at jeg selv gerne ville designe min blog, måske endda kunne købe mig til domænet friluftsmor en dag, og så blogge uden nogen /bloggerplatform.dk.

Da jeg begyndte at føle at jeg reelt havde noget på hjertet igen, så begyndte jeg at kigge rundt på forskellige platforme. Jeg har også forsøgt at sætte mig ind i hvad det ville betyde hvis jeg nu bare købte mig til mit eget domæne og bare lavede min helt egen hjemmeside.

Jeg blev kontaktet af babyspire.dk som synes mig eller nærmere min blog var spændende og passede ind hos dem. Så der har også været en del dialog. De søger lige nu bloggere, så se om det måske er noget for dig?

Jeg har snakket med venner og bekendte om deres blogs platform og hvad deres oplevelser var og er der hvor de er. Blandt andet platformen momster, hvor Friggas mor blogger. Og Far med faglighed der har sin blog på babyspire.dk. Så tak til dem for at dele deres oplevelser, og de har talt godt om hvor de er.

Og samtidig har jeg også skrevet med de forskellige platformes kundeservice for at være sikker på jeg valgte det helt rigtige. Efter en del research har jeg valgt at blogge her, hos bloggers delight. Det har jeg valgt fordi det er meget mit eget, men samtidig ikke HELT mit, og jeg følte ikke jeg var klar til at stå for det hele selv. Så derfor har jeg lavet en blog her, og fremadrettet kan I læse med omkring den seje vikings fremskridt med hans sprog, og livet som storebror til en kronisk syg lillebror. Om den stærke vikings vej mod en mulig 2. diagnose og meget meget mere.

Til allersidst var der navnet….. Friluftsmor? Jeg har jo i teorien det sidste halvandet år ikke set særlig meget til noget som helst udendørsliv. Først var der en graviditet der spændte mig fast til sofaen, og så kom der en lille men stærk viking der krævede længerevarende indlæggelse og operationer.
Der er kommet forår i luften og vi har det virkelig godt lige nu, så jeg har valgt at beholde mit navn, med håb om fantastiske gåture, smukke landskaber og fantastiske oplevelser med min familie.

Velkommen til Friluftsmors nye platform, samme blog, bare en ny platform.

 

samme-blog-ny-platform

3 kommentarer

  • Betina Ilkjær

    Tillykke med din nye blog. ❤️ Jeg synes du skal kaste pengene efter domænet og skippe . bloggersdelight i navnet. Det er meget mere brugervenligt og vil gøre det lettere for dine læsere at følge dig. 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Friluftsmor

      Mange tak Betina, jeg kan her hos Bloggers Delight sagtens få mit eget domæne, det var blandt andet derfor jeg valgte dem. Jeg har bare ikke lige sat mig ind i det endnu da i gpr gik meget med design af bloggen selv.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samme blog, ny platform